Å synge i StaS

Hvordan er det å være med i StaS?

Jo, for det første er det veldig stas! Man treffer nye folk som er interessert i det samme som deg, samtidig som man virkelig får utviklet seg som sanger og korist. Med en utdannet sanger som dirigent er hver øving fylt med ikke bare innøving av nytt stoff, men også sangtekniske lærdommer man kan ta med seg videre. Et par ganger i semesteret er det gruppeøving for hver enkelt stemmegruppe. Her blir det enda mer tid til sangtekniske ting, og det blir litt som en gruppesangtime samtidig som man jobber med korsangene og samklangen.

Vi er et akkurat passe seriøst kor, synes vi selv. Vi er ambisiøse, kommer presist, er konsentrerte og vil utnytte vårt gode potensiale, samtidig som det alltid er hyggelig å komme på korøving. Vi har blandt annet en egen snopekomité som sørger for ekstra god stemning i pausene.. Etter korøvelsen er det ikke uvanlig å gå videre til Kvarteret for litt sosialt samvær, og med ujevne mellomrom dukker det opp festinvitasjoner og andre hyggeligheter.

Koret er en del av Domkirkemenigheten noe som betyr at vi får økonomisk støtte, øvingslokaler og lov til å vere med på konserter i regi av menigheten. Vi har også sangtjenester tre ganger i semestert i Nykirken der vi er med som forsangere og synger gjerne litt av vårt eget repertoar også.

Har du spørsmål kan du gjerne sende en mail til: stasstyret(a)gmail.com eller til dirigent Tore (toretenor(a)gmail.com).

Les mer: Tidligere medlemmer forteller

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s