Huskonserter og sommertur til Russland, Latvia og Estland

Koråret 2016/2017 har vært innholdsrikt og travelt med konserter og reiser innenlands og utenlands. Nå i slutten av juni vender StaS igjen nesa mot det store utland for korkonkurranse i St. Petersburg i Russland, en kort visitt innom Estland samt plateinnspilling i Villani i Latvia. Disse CD’ene vil naturligvis bli mulig å kjøpe på korets arrangement videre fremover, samt at vi satser på få musikken tilgjengelig på digitale plattformer.

Koret har nylig fullført de tradisjonelle huskonsertene de siste mandagene i semesteret. Det var godt med publikum på samtlige huskonserter, både ‘gamle kjenninger’ med venner og familie av korets medlemmer, og dessuten nye publikummere som kanskje besøkte Bergen for første gang?

Ellers kan koret skilte med stor aktivitet i april/mai, med deltakelse på åpningen av Norbusong i Oseana kulturhus på Os, gjesteopptreden i Olsvik kirke, samt konsert i St. Markus kirke. Alle fine konsertareaner og god øvelse med repertoaret til våre egne huskonserter og sommerens tur.

Vi gleder oss over ett travelt og flott semester, ønsker alle god sommer, håper å se trofaste og nye publikummere igjen ved arrangementer til høsten!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s